Account Manager E-Mobility Belgie

Job description

Ben jij gek van elektrische auto’s, de razensnelle transitie naar E-mobility en krijg je energie van het sluiten van prachtige deals? Dan zijn wij op zoek naar jou. Onze product groep E-mobility (laadoplossingen) groeit keihard, en wij zijn op zoek naar een commerciële Account Manager om deze groei nog verder te versnellen! 


Werken bij 50five houdt in dat je vele collega’s ontmoet in een snel veranderende omgeving. Je wordt onderdeel van ons Field Sales team met een sterke focus op onze services (laadpalen en verwarmingsoplossingen), maar je werkt ook veel samen met onze afdeling Customer Care, het Marketing Team en Field Operations. Dus hierbij je kans om het verschil te maken!


Wat ga je dagelijks doen:

Je gaat een jaarplan maken, en uitvoeren voor de B2B Business Development van onze E-mobility producten. Als een echte hunter ga je zorgen voor mooie deals en optimaliseer je de partnerships met bestaande klanten. Ondersteund door Customer Care, Inside Sales, Inkoop en Marketing ga je kijken naar de prijzen van de producten om deze zo goed mogelijk in de markt te zetten. 


Je staat in deze rol aan de vooravond van een enorme groei in deze relatief nieuwe tak van 50Five. Dat betekent dat je veel nog zelf kunt inrichten en met de hulp van andere teams hier ook een perfecte propositie in elkaar kan zetten. Processen optimaliseren, rapportages bouwen, maar vooral heel veel sales doen! 

Requirements

Naar wie zijn we op zoek?

Als Account Manager E-mobility ben jij de degene die B2B klanten gaat benaderen en het sales process managed om zo zoveel mogelijk zakelijke klanten aan te sluiten bij 50Five.  Door middel van jouw affiniteit met, en kennis van E-mobility ben je een sterke gesprekspartner voor klanten als het gaan om het groener maken van hun fleet.

Je bent een flexibele teamplayer en in staat zelfstandig te werken. Bovendien ben je een pro-actief, zelf gemotiveerd en energiek persoon, die snel informatie kan opnemen en verwerken. Het is belangrijk dat je klant- en kwaliteits-gericht bent, die op een leuke manier mooie deals kan binnenhalen. Tenslotte kan je zaken prioritiseren en omgaan met urgentie en stressvolle situaties managen door oplossingsgericht te denken, we zijn ten slotte een echte scale-up!


We willen ook graag dat je beschikt over:

 • Je bent bekend met E-mobility en hebt eerder producten (hardware en software) in deze markt verkocht;
 • Je hebt minimaal 5 jaar sales ervaring in een corporate omgeving;
 • Je bent gewend te werken met KPI's, targets en sales-strategieën en werkt gestructureerd;
 • Je snapt e-commerce en lead generation;
 • Je hebt een electro technische achtergrond en/of aantoonbare affiniteit en ervaring met deze techniek;
 • Een positieve houding een can-do mentaliteit;
 • Full-time beschikbaarheid;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, maar ook over de Engelse taal ivm de internationale werkomgeving;

Wat bieden wij je bij 50Five?

Allereerst: een GROTE uitdaging. Daarnaast kom je terecht in een inspirerende en creatieve startup omgeving met collega’s uit tien verschillende nationaliteiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, naast Eindhoven Airport.


Verder bieden wij je:

 • een marktconform salaris;
 • een life-cycle budget;
 • een company bonus;
 • korting op smart devices;
 • Bonus;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Lease auto.

Wij zijn 50five, nice to meet you!

Wij werken in de werelds snelst groeiende markten: e-mobility, slimme verwarming en home automation. We verkopen onze oplossingen via onze platform groenoplade.nl en 50five.nl en we houden van het helpen van onze klanten door hun huizen veilig, simpel, slim en energiezuinig te maken. In de afgelopen jaren hebben we een installatie service opgezet voor het installeren van onze producten. We installeren het hele assortiment van thermostaten, home automation apparaten tot laadstations voor elektrische auto’s. Als onderdeel van een sterke multinational zijn we sinds de start in 2015 enorm snel gegroeid. Onze ambities zijn groot, maar onze drive is nog veel groter. We zijn al flink aan de weg aan het timmeren in NL, BE, FR, UK en DE, en we zijn pas net begonnen!


Als je binnen 50five wil werken, dien je van goeden huize te komen, je dient hands-on, nieuwsgiering te zijn, maar zeker ook goede humor te hebben. Mocht je van de nieuwste technieken houden en ben je hongerig naar een flinke uitdaging, dan ben je bij 50five aan het juiste adres. We zoeken naar collega’s die uit hun comfort zone willen stappen en graag de mouwen opstropen. Er zal zeker een klik zijn met 50five als je erg gemotiveerd bent en toe bent aan een volgende stap in een internationale (+20 nationaliteiten) en energieke werkomgeving.


50five onderscheidt zich van andere (installatie-)bedrijven doordat we altijd met de nieuwste technieken in aanraking komen. We zijn een technologisch installatiebedrijf. We zijn pioniers in de e-mobility en smart home markt en werken met de coolste merken. Zo worden we gevraagd om pilots te doen voor het installeren van de nieuwste apparaten. Dit gaat om innovatieve smart home apparaten alsook om de nieuwste laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Ben jij klaar voor een smart carrière move?