Dispatcher

Job description

Oplossingen in plaats van problemen! Dan zijn wij op zoek naar jou!


Job description
Hou jij ervan om operationele problemen op te lossen? Krijg jij energie van het helpen van mensen? Denk jij in uitdagingen en oplossingen in plaats van problemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn bij 50five op zoek naar een Dispatcher binnen de afdeling Field Operations.

Werken bij 50five houdt in dat je vele collega’s ontmoet in een snel veranderende omgeving. Dus hierbij je kans om het verschil te maken!


Wat ga je dagelijks doen:

Als Dispatcher bij 50five ga je ontzettend veel leren over de snelst groeiende markten die er zijn namelijk, e-mobility en smart climate. Je wordt onderdeel van onze Field Operations afdeling met focus op onze services (laadpalen en verwarmingsoplossingen), maar je werkt ook veel samen met onze Tech Support, het Sales team en de installateurs. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het beheren van de agenda’s van de installateurs;
 • Het leveren van een hoge kwaliteit dienstverlening aan al onze klanten;
 • Verwerken van alle inkomende vragen van klanten, partners en installateurs;
 • Activering en registratie van onze klanten voor CPO- en MSP-diensten;
 • Verwerking en facturatie van verkooporders;
 • Zorgen voor een nauwkeurige administratie en verslaglegging van alle activiteiten;
 • Ondersteunde activiteiten uitvoeren binnen het team indien nodig.

Requirements

Naar wie zijn we op zoek?
Allereerst zijn wij op zoek naar een Allround Dispatcher met een 'always-on' mentaliteit. Jij vindt het geweldig om constant in de agenda creatief te moeten puzzelen om samen met de klant tot de passende installatie datum te komen en verder middel van jouw sterke communicatievaardigheden en oplossingsgerichte aanpak de vragen en problemen van onze klanten op te lossen.

Je bent flexibel, een echte teamspeler en hebt minimale aansturing nodig om je taken goed te vervullen. Daarnaast ben je proactief en gemotiveerd om informatie snel eigen te maken. Het is belangrijk dat je klant- en kwaliteitsgericht bent en op een professionele manier met vragen omgaat. Commerciële én communicatieve vaardigheden zijn gewenst. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent collegiaal, stressbestendig en probleemoplossend ingesteld. Verder zoeken we ook:

 • Ervaring op het gebied van customer service of vanuit een callcenter omgeving is een pré;
 • Een positieve houding een can-do mentaliteit;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands, basis communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Engels.

Wat bieden wij je bij 50five?
Allereerst: een GROTE uitdaging. Daarnaast kom je terecht in een inspirerende en creatieve scale-up omgeving met collega's uit tien verschillende nationaliteiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch.

 • Een marktconform salaris;
 • Een life cycle budget;
 • Een company bonus;
 • 25 vakantiedagen;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Reiskostenvergoeding
 • Korting op Athlon private lease en CZ verzekeringen.

Wij zijn 50five, nice to meet you!

50five is een snelgroeiende scale-up met een enorme ambitie en drive.

Wij werken in een van de 's wereld snelst groeiende markten: de smart climate- en e-mobility markt. We verkopen oplossingen via onze platformen 50five.nl en wifithermostaten.nl. In de afgelopen jaren hebben we een installatie service opgezet voor het installeren van onze producten. We installeren het hele assortiment van thermostaten, smart home apparaten tot laadstations voor elektrische auto’s. Als onderdeel van een sterke multinational zijn we sinds de start in 2016 enorm snel gegroeid. Onze ambities zijn groot, maar onze drive is nog veel groter. We zijn al flink aan de weg aan het timmeren in NL, BE, FR, UK en DE, en we zijn pas net begonnen!


Als je binnen 50five wil werken, dien je van goede huize te komen, je dient hands-on, nieuwsgiering te zijn, maar zeker ook goede humor te hebben. Mocht je van de nieuwste technieken houden en ben je hongerig naar een flinke uitdaging, dan ben je bij 50five aan het juiste adres. We zoeken naar collega’s die uit hun comfort zone willen stappen en graag de mouwen opstropen. Er zal zeker een klik zijn met 50five als je erg gemotiveerd bent en toe bent aan een volgende stap in een internationale (+20 nationaliteiten) en energieke werkomgeving.


50five onderscheidt zich van andere (installatie-)bedrijven doordat we altijd met de nieuwste technieken in aanraking komen. We zijn een technologisch installatiebedrijf. We zijn pioniers in de smart home markt en werken met de coolste merken. Zo worden we gevraagd om pilots te doen voor het installeren van de nieuwste apparaten. Dit gaat om de nieuwste climate oplossingen (verwarmen en koelen) en laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Ben jij klaar voor een smart carrière move?