Operationeel Inkoper

Job description

Hou jij ervan om verantwoordelijk te zijn om de juiste producten tijdig op de juiste plaats te krijgen? Krijg jij energie van optimale planning waarin vraag en aanbod op elkaar aansluiten? Denk jij in uitdagingen en oplossingen in plaats van problemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

We zijn bij 50five op zoek naar een Operationeel Inkoper binnen de afdeling Purchasing & Contracting.

Werken bij 50five houdt in dat je vele collega’s ontmoet, met veel (internationale) leveranciers in contact staat in een snel veranderende omgeving. Dus hierbij je kans om het verschil te maken!


Wat ga je doen:

Als Operationeel Inkoper bij 50five ben je verantwoordelijk dagelijkse inkoopproces waarbij je de juiste producten voorradig hebt zodat onze monteurs de dagelijkse installatie van laadoplossingen kunnen uitvoeren. In jouw rol sta je nauw in contact met onze leveranciers en warehouse extern en collega’s van je team, planning en sales afdelingen intern. Je zorgt voor correcte inkoop, bewaakt leverdata, monitort nauwkeurig de Inbound bij ons warehouse onder de afgesproken Service Level Agreements en de administratieve afhandeling ervan in ons ERP-systeem.

Daarnaast zul je ook de retourstromen beheren en de processen hiervan bewaken, bijsturen en optimaliseren.

In de snel groeiende markt van e-mobility werk je in een heel dynamische omgeving waarbij van je verwacht wordt dat je initiatiefrijk en probleemoplossend bent waarbij je je mannetje kunt staan. Je gaat werkzaam zijn binnen Purchase & Contracting team.


In je dagelijkse werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor:

· Operationele inkoop van EV-laders en installatiematerialen op basis van forecasting, raamovereenkomsten en geplande projecten.

· Opvolgen orders, Inbound en correcte verwerking van bestellingen in samenwerking met ons externe warehouse en binnen ons ERP-systeem

· Beheren en optimaliseren van de voorraad alsook verzorgen van voorraadrapportages aan interne afdelingen

· Gedegen en nauwkeurige administratieve afhandeling van orders en facturen binnen ons ERP-systeem

· Periodiek inventariseren van de fysieke voorraad op de verschillende voorraadlocaties en de administratieve afhandeling daarvan

· Optimaliseren van het huidige retouren (RMA) proces en opvolging hiervan richting leveranciers

· Back-up van collega’s binnen het Purchasing & Contracting team en ondersteunende werkzaamheden binnen de afdeling en 50five

Requirements


Wie zoeken wij?

Een logistiek talent met een can-do mentaliteit en ervaring binnen de elektronica- en/of installatiebranche:

 • MBO+/HBO-niveau met een logistieke en/of bedrijfseconomische achtergrond;
 • Enkele jaren werkervaring met Inkoop, bij voorkeur binnen een dynamische en snelgroeiende organisatie;
 • Je bent secuur en hebt aandacht voor detail;
 • Je bent communicatief vaardig en krijgt energie van het initiëren van nieuwe en optimaliseren van bestaande processen;
 • Je hebt affiniteit met financiële- en voorraadstromen binnen een bedrijf;
 • Gedegen kennis van en met MS Office programma’s – met name Excel – en ERP software (bij 50five maken we gebruik van Odoo);
 • Een installatietechnische achtergrond of ervaring hierin is een grote pré.
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands. Engels is een pré;
 • Fulltime beschikbaar.


Wat bieden wij je bij 50five?

Allereerst: een GROTE uitdaging. Daarnaast kom je terecht in een inspirerende en creatieve scale-up omgeving waar elke dag anders is. Ons hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, vlakbij het centrum, NS-station en A2.

Verder bieden wij je:

 • Een marktconform salaris;
 • Een life cycle budget;
 • Een company bonus;
 • 25 vakantiedagen;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Reiskostenvergoeding
 • Korting op Athlon private lease en CZ verzekeringen.


Wij zijn 50five, nice to meet you!

50five is een snelgroeiende scale-up met een enorme ambitie en drive. Wij werken in een van de 's wereld snelst groeiende markten: de e-mobility markt. We verkopen EV-oplossingen via ons 50five.nl platform en (grote) accounts. We installeren een breed assortiment aan merken van laadstations voor elektrische auto’s. Als onderdeel van een sterke multinational zijn we sinds de start in 2016 enorm snel gegroeid. Onze ambities zijn groot, maar onze drive is nog veel groter. We zijn al flink aan de weg aan het timmeren in Nederland, België en Engeland en we zijn pas net begonnen!


Als je binnen 50five wil werken, dien je van goede huize te komen, je dient hands-on en nieuwsgiering te zijn, maar zeker ook goede humor te hebben. Mocht je van de nieuwste technieken houden en ben je hongerig naar een flinke uitdaging, dan ben je bij 50five aan het juiste adres. We zoeken naar collega’s die uit hun comfort zone willen stappen en graag de mouwen opstropen. Er zal zeker een klik zijn met 50five als je erg gemotiveerd bent en toe bent aan een volgende stap in een en energieke werkomgeving.

50five onderscheidt zich van andere (installatie-)bedrijven doordat we altijd met de nieuwste technieken in aanraking komen. We zijn een technologisch installatiebedrijf en pioniers in de snelgroeiende markt van eMobility en laadoplossingen voor elektrische auto’s.


Ben jij klaar voor een smart carrière move?