Teamleider Customer Support

Job description

Ben je klantvriendelijk, servicegericht en vind je het een uitdaging om een team optimaal te laten functioneren? Ben je inspirerend, getalenteerd en bereid om uit je comfortzone te stappen en het verschil te maken? Lees dan verder en wie weet kunnen we jou straks welkom heten als de nieuwe Teamleider Support medewerker bij 50five.


Inhoud van de functie

Als Teamleider van de Customer Support-afdeling ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van  een team van toegewijde klantenservicemedewerkers. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van een uitstekende klantbeleving en het oplossen van klantvragen en -problemen. Deze functie vereist een combinatie van leiderschap, klantgerichtheid en operationele efficiëntie. Jouw taken omvatten o.a.

-Teambeheer: Leid, motiveer en coach het customer support-team. Zorg voor de ontwikkeling en groei van teamleden.

-Kwaliteit en Efficiëntie: Bewaak en verbeter de kwaliteit van de klantondersteuning. Optimaliseer processen en werkstromen om de efficiëntie te verhogen.

-Rapportage: Stel regelmatig rapporten op over de prestaties van de afdeling en communiceer deze aan de individu, het team en management.

-Klantinteractie: Wees het aanspreekpunt voor klanten via telefonische gesprekken, e-mail en andere communicatiekanalen. Behandel vragen, problemen en verwachtingen op een professionele en empathische manier.

-Probleemoplossing: Registreer en beheer alle klachten, vragen en problemen van klanten. Analyseer deze vraagstukken en werk nauw samen met collega's, installatiepartijen en fabrikanten om passende oplossingen te bieden. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor inhoudelijke complexe vraagstukken van je support team leden

-Samenwerking: Werk nauw samen met collega's van de salesafdeling, planning en andere operationele teams om een naadloze en uniforme klantbeleving te waarborgen.


Over 50five

50five is een toonaangevende full-service e-mobility provider met een sterke focus op het bieden van complete laadoplossingen. We behoren tot de top drie spelers in de mobiliteitssector van de BeNeLux als het gaat om laadstations. Onze activiteiten strekken zich uit over vier landen, waarbij we landelijke dekking bieden voor onze services.

Met ons hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch en aanvullende kantoren in Zwolle, Antwerpen (België) en Chesterfield (VK) zijn we goed gepositioneerd om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Bij 50five richten we ons op het adviseren, verkopen en installeren van laadoplossingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Onze expertise en unieke financieringsmogelijkheden maken ons een dominante speler in de markt.

Door laadstations voor elektrische auto's te plaatsen, dragen we bij aan het helpen van onze klanten om hun duurzaamheidsdoelen te bereiken en leveren we een waardevolle bijdrage aan een CO2-neutrale toekomst.

De e-mobility markt groeit continu door, wat betekent dat 50five op zoek is naar iemand die met ons mee wil groeien. Ben jij proactief, leergierig en ben jij een echte teamspeler? Dan ben jij de Teamleider Customer Support waar wij naar op zoek zijn!

Wat bieden wij jou bij 50five?

Bij 50five bieden we een stimulerende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt de kans om een impact te hebben op het succes van ons bedrijf en bij te dragen aan de tevredenheid van onze klanten.

Bij ons kom je terecht in een jong en dynamisch team waar hard werken en plezier hand in hand gaan. Je krijgt het vertrouwen, de verantwoordelijkheid en de vrijheid om jouw rol naar eigen inzicht in te vullen.

We waarderen jouw ervaring, diploma en competenties en bieden je een marktconform salaris dat recht doet aan jouw kwalificaties. Daarnaast kun je profiteren van diverse extra voordelen, waaronder de mogelijkheid van een jaarlijkse bonus, korting op Athlon private lease en CZ-zorgverzekering, reiskostenvergoeding en meer.

Bij 50five moedigen we groei en ontwikkeling aan. We bieden talloze mogelijkheden om jezelf voortdurend te verbeteren en nieuwe vaardigheden te verwerven.

Kortom, bij 50five investeren we in jouw succes en welzijn, zodat je niet alleen kunt gedijen in je rol, maar ook kunt genieten van een positieve werkomgeving en persoonlijke ontwikkeling.


Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Klaas Johannes Hoekstra, onze Business Support Manager, via het e-mailadres klaas.johannes.hoekstra@50five.com.

Requirements

Om in aanmerking te komen voor deze rol, verwachten we:


-Minimaal een HBO diploma in een relevante discipline.

-Aantoonbare en meerdere jaren

ervaring in leiderschap binnen klantenservice.

-Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.

-Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen.

-Vermogen om een team te inspireren en te ontwikkelen.

-Affiniteit en/of ervaring in de e-mobility markt is een pre’.