Tech Support E-Mobility Belgie

Job description

Hou jij ervan om technische problemen op te lossen? Krijg jij energie van het helpen van mensen? Denk jij in uitdagingen en oplossingen in plaats van problemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn bij 50five op zoek naar een Technical Service Expert.


Werken bij 50five houdt in dat je vele collega’s ontmoet in een snel veranderende omgeving. Je wordt onderdeel van onze Field Operations afdeling met een sterke focus op onze services (laadpalen en verwarmingsoplossingen), maar je werkt ook veel samen met onze afdeling Customer Care, het Sales team en de installateurs. Dus hierbij je kans om het verschil te maken!


Wat ga je dagelijks doen:

Je bent onderdeel van ons Field Operations team met een sterke focus op e-mobility.

Je de lost 2de lijns incidenten op door samen met de klant en de installateurs de oorzaak van het probleem te lokaliseren, een passende oplossing te zoeken, de oplossing eventueel uit te voeren met de klant of de installateur juiste instructies te geven.

Je bent regelmatig in contact met de andere afdelingen Logistics, Customer Care, Sales en de installateurs om de beste oplossing te bieden aan onze klanten.

Requirements

Naar wie zijn we op zoek?

Als Tech Support e-mobility ben jij de aangewezen persoon bij wie klanten terecht kunnen met al hun technische vragen. Door middel van jouw sterke communicatievaardigheden en oplossingsgerichte aanpak los jij de vragen en problemen van onze klanten op. Je hebt een sterke kennis van en affiniteit met technische producten.

Je bent een flexibele teamplayer en in staat zelfstandig te werken. Bovendien ben je een pro-actief, zelf gemotiveerd en energiek persoon, die snel informatie kan opnemen en verwerken. Het is belangrijk dat je klant- en kwaliteits-gericht bent, die vragen op een professionele en persoonlijke manier kan beantwoorden. Tenslotte kan je zaken prioritiseren en omgaan met urgentie en stressvolle situaties managen door oplossingsgericht te denken.


We willen ook graag dat je beschikt over:

 • Een technische opleiding met elektrotechnische richting (MBO 4/HBO niveau) of een sterke affiniteit met technische producten zoals Elektrische auto's en laadpalen;
 • Een positieve houding een can-do mentaliteit;
 • Full-time beschikbaarheid;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, maar ook over de Engelse taal ivm de internationale werkomgeving;

Wat bieden wij je bij 50Five?

Allereerst: een GROTE uitdaging. Daarnaast kom je terecht in een inspirerende en creatieve startup omgeving met collega’s uit tien verschillende nationaliteiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, naast Eindhoven Airport.


Verder bieden wij je:

 • een marktconform salaris;
 • een life-cycle budget;
 • een company bonus;
 • korting op smart devices;
 • Bonus;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Reiskostenvergoeding

Wij zijn 50five, nice to meet you!

50five is een snelgroeiende scale-up met een enorme ambitie en drive.

Wij werken in een van de 's wereld snelst groeiende markten: de smart climate- en e-mobility markt. We verkopen oplossingen via onze platformen 50five.nl, groenopladen.nl en wifithermostaten.nl. In de afgelopen jaren hebben we een installatie service opgezet voor het installeren van onze producten. We installeren het hele assortiment van thermostaten, smart home apparaten tot laadstations voor elektrische auto’s. Als onderdeel van een sterke multinational zijn we sinds de start in 2016 enorm snel gegroeid. Onze ambities zijn groot, maar onze drive is nog veel groter. We zijn al flink aan de weg aan het timmeren in NL, BE, FR, UK en DE, en we zijn pas net begonnen!


Als je binnen 50five wil werken, dien je van goeden huize te komen, je dient hands-on, nieuwsgiering te zijn, maar zeker ook goede humor te hebben. Mocht je van de nieuwste technieken houden en ben je hongerig naar een flinke uitdaging, dan ben je bij 50five aan het juiste adres. We zoeken naar collega’s die uit hun comfort zone willen stappen en graag de mouwen opstropen. Er zal zeker een klik zijn met 50five als je erg gemotiveerd bent en toe bent aan een volgende stap in een internationale (+20 nationaliteiten) en energieke werkomgeving.


50five onderscheidt zich van andere (installatie-)bedrijven doordat we altijd met de nieuwste technieken in aanraking komen. We zijn een technologisch installatiebedrijf. We zijn pioniers in de smart home markt en werken met de coolste merken. Zo worden we gevraagd om pilots te doen voor het installeren van de nieuwste apparaten. Dit gaat om de nieuwste climate oplossingen (verwarmen en koelen) en laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Ben jij klaar voor een smart carrière move?