Tech Support E-Mobility Belgie

Job description

Hou jij ervan om technische problemen op te lossen? Krijg jij energie van het helpen van mensen? Denk jij in uitdagingen en oplossingen in plaats van problemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn bij 50five op zoek naar een Technical Service Expert.


Werken bij 50five houdt in dat je vele collega’s ontmoet in een snel veranderende omgeving. Je wordt onderdeel van onze Field Operations afdeling met een sterke focus op onze services (laadpalen en verwarmingsoplossingen), maar je werkt ook veel samen met onze afdeling Customer Care, het Sales team en de installateurs. Dus hierbij je kans om het verschil te maken!


Wat ga je dagelijks doen:

Je bent onderdeel van ons Field Operations team met een sterke focus op e-mobility.

Je de lost 2de lijns incidenten op door samen met de klant en de installateurs de oorzaak van het probleem te lokaliseren, een passende oplossing te zoeken, de oplossing eventueel uit te voeren met de klant of de installateur juiste instructies te geven.

Je bent regelmatig in contact met de andere afdelingen Logistics, Customer Care, Sales en de installateurs om de beste oplossing te bieden aan onze klanten.

Requirements

Naar wie zijn we op zoek?

Als Tech Support e-mobility ben jij de aangewezen persoon bij wie klanten terecht kunnen met al hun technische vragen. Door middel van jouw sterke communicatievaardigheden en oplossingsgerichte aanpak los jij de vragen en problemen van onze klanten op. Je hebt een sterke kennis van en affiniteit met technische producten.

Je bent een flexibele teamplayer en in staat zelfstandig te werken. Bovendien ben je een pro-actief, zelf gemotiveerd en energiek persoon, die snel informatie kan opnemen en verwerken. Het is belangrijk dat je klant- en kwaliteits-gericht bent, die vragen op een professionele en persoonlijke manier kan beantwoorden. Tenslotte kan je zaken prioritiseren en omgaan met urgentie en stressvolle situaties managen door oplossingsgericht te denken.


We willen ook graag dat je beschikt over:

 • Een technische opleiding met elektrotechnische richting (MBO 4/HBO niveau) of een sterke affiniteit met technische producten zoals Elektrische auto's en laadpalen;
 • Een positieve houding een can-do mentaliteit;
 • Full-time beschikbaarheid;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, maar ook over de Engelse taal ivm de internationale werkomgeving;

Wat bieden wij je bij 50Five?

Allereerst: een GROTE uitdaging. Daarnaast kom je terecht in een inspirerende en creatieve startup omgeving met collega’s uit tien verschillende nationaliteiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, naast Eindhoven Airport.


Verder bieden wij je:

 • een marktconform salaris;
 • een life-cycle budget;
 • een company bonus;
 • korting op smart devices;
 • Bonus;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Reiskostenvergoeding

Wij zijn 50five


leuk je te ontmoeten! Bij 50five werken we dagelijks aan de ambitie om een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. Eerder deden we dat door het aanbieden en installeren van smart home producten. Vandaag de dag focussen we enkel nog op de verkoop en installatie van duurzame laadoplossingen en duurzame klimaatoplossingen, omdat we daarmee een veel grotere impact kunnen maken. Zo helpen we niet alleen de particuliere klanten, maar vooral ook de zakelijke klanten met het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen. We zeggen daaorm niet voor niets ‘We help you take charge of tomorrow.’


We denken mee met de juiste inrichting, keuze voor de juiste hardware en bepalen de beste aanpak van de installaties. Hiervoor hebben we heel wat technische kennis in huis. We bieden vervolgens ook de ondersteunende services aan zoals laadpaalbeheer, onderhoud en support. We onderscheiden ons van andere installatiebedrijven doordat wij gebruik maken van eigen ontwikkelde software, waar slimme algoritmes ons helpen efficient te werken en plannen. We zijn jong, eager en wendbaar en willen graag de grootste aanbieder worden van laadoplossingen en klimaatoplossingen binnen Nederland, Belgie, UK en Luxemburg. Als onderdeel van een sterke multinational zijn we sinds de start in 2016 enorm snel gegroeid. Onze ambities zijn groot, maar onze drive is nog veel groter.


Werk jij mee aan onze groeiambitie?
Als je binnen 50five wilt werken, dien je van goede huize te komen, je dient hands-on, zelfstartend en nieuwsgiering te zijn, maar zeker ook goede humor te hebben. Mocht je van de nieuwste technieken houden en ben je hongerig naar een flinke uitdaging, dan ben je bij 50five aan het juiste adres. We zoeken collega’s die uit hun comfortzone willen stappen en graag de mouwen opstropen. Er zal zeker een klik zijn met 50five als je erg gemotiveerd bent en toe bent aan een volgende stap in een internationale en energieke werkomgeving.

Is deze vacature een feestje der herkenning? Dan zijn we op zoek naar jou. Take charge of your tomorrow, en kom werken bij 50five! Meer informatie vind je op de website van 50five.