Werkvoorbereider

Job description

Wil jij deel uitmaken van de organisatie die de elektrificatie van het wagenpark in West Europa vorm gaat geven? Wij zoeken een ​werkvoorbereider die gaat zorgen dat de verkochte installaties gerealiseerd worden bij onze klanten. 


De Werkvoorbereider is  de schakel tussen Sales en Field Service en zorgt ervoor dat verkochte installaties daadwerkelijk gerealiseerd worden. Je optimaliseert het complete proces van goedkeuring van de offerte tot installatie. Je kunt snel schakelen en maakt het verschil door (digitale) processen te optimaliseren. Door jouw assertiviteit, creativiteit en communicatieve skills kom je sámen met collega’s, installateurs én klanten tot het gewenste resultaat. 


Ben jij klaar voor een slimme carrière stap?

In de rol als werkvoorbereider ga je het volgende doen: Zorgen voor een beter en slimmer klimaat in elk huishouden, MKB en in de wereld om ons heen. 


Wat bieden wij je bij 50five?

Allereerst: een GROTE uitdaging. Daarnaast kom je terecht in een inspirerende en creatieve scale up omgeving met collega’s uit tien verschillende nationaliteiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, vlakbij Eindhoven Airport. Daarnaast heeft 50five kantoren in Chesterfield (UK) en Brussel (BE).


Je gaat met name aan de slag met “Smart Mobility”, oftewel zorgdragen voor optimale installatie van laadstations (www.groenopladen.nl). Je zorgt ervoor dat de installaties gerealiseerd worden, zoals afgesproken met de klant:

een marktconform salaris.

Verder bieden wij je:

 • Je controleert de uitgebracht offertes op technische haalbaarheid;
 • Zorgt ervoor dat de installateur over álle benodigde informatie beschikt; Verstrekt de juiste informatie aan de inkopers, voor de inkoop van de materialen;
 • Houdt álle partijen op de hoogte. Daarmee maakt 50five het verschil;
 • Je implementeert verbeteringen en bent een kartrekker bij het efficiënt inzetten van softwaresystemen. Op dit gebied ben je verantwoordelijk voor procesverbetering;
 • Het begeleiden van installateurs, collega's en klanten op het moment dat men (technische) vragen heeft;
 • Bij complicaties onderneem je de nodige acties om tot het gewenste resultaat, een goed-werkende installatie én een tevreden klant te komen;
 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles, mede aan de hand van geregistreerde worklogs, waardoor jij een belangrijke rol hebt in het kwaliteitsmanagement.

Verder bieden wij je:

 • een marktconform salaris;

 • bedrijfsauto;

 • life cycle budget;

 • vakantiegeld;

 • 25 vakantiedagen;

 • laptop, smart phone;

 • korting op Athlon private lease en CZ verzekeringen.

Requirements

Vereisten

Allereerst zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider met kennis en ervaring die in staat is om te analyseren, conceptueel te denken en overtuigend kan communiceren. Je bent een flexibele teamspeler en in staat om onder stress te werken met minimale begeleiding. Het is belangrijk dat je klant- en kwaliteitsgericht bent en op een professionele manier kunt onderhandelen en met vragen omgaat. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent collegiaal, stressbestendig en probleemoplossend ingesteld.


 • Een afgeronde Elektrotechnische opleiding, waarbij je momenteel op HBO niveau functioneert;
 • Een positieve werkhouding en de drive on binnen een innovatieve werkomgeving aan de slag te gaan;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met de realisatie van elektrische installaties;
 • Een passie voor elektrisch rijden en de mogelijkheden die Smart Home solutions bieden;
 • Goede IT vaardigheden;
 • Full time beschikbaarheid;
 • Vloeiend in Nederlands, en bij voorkeur ook goede Engelse taalbeheersing. 


Wij zijn 50five, nice to meet you!

Wij werken in de werelds snelst groeiende markten: e-mobility, slimme verwarming en home automation. We verkopen onze oplossingen via onze platform groenopladen.nl en 50five.nl en we houden van het helpen van onze klanten door hun huizen veilig, simpel, slim en energiezuinig te maken. In de afgelopen jaren hebben we een installatie service opgezet voor het installeren van onze producten. We installeren het hele assortiment van thermostaten, home automation apparaten tot laadstations voor elektrische auto’s. Als onderdeel van een sterke multinational zijn we sinds de start in 2016 enorm snel gegroeid. Onze ambities zijn groot, maar onze drive is nog veel groter. We zijn al flink aan de weg aan het timmeren in NL, BE, FR, UK en DE, en we zijn pas net begonnen!


Als je binnen 50five wil werken, dien je van goeden huize te komen, je dient hands-on, nieuwsgiering te zijn, maar zeker ook goede humor te hebben. Mocht je van de nieuwste technieken houden en ben je hongerig naar een flinke uitdaging, dan ben je bij 50five aan het juiste adres. We zoeken naar collega’s die uit hun comfort zone willen stappen en graag de mouwen opstropen. Er zal zeker een klik zijn met 50five als je erg gemotiveerd bent en toe bent aan een volgende stap in een internationale (+20 nationaliteiten) en energieke werkomgeving.


50five onderscheidt zich van andere (installatie-)bedrijven doordat we altijd met de nieuwste technieken in aanraking komen. We zijn een technologisch installatiebedrijf. We zijn pioniers in de e-mobility en smart home markt en werken met de coolste merken. Zo worden we gevraagd om pilots te doen voor het installeren van de nieuwste apparaten. Dit gaat om innovatieve smart home apparaten alsook om de nieuwste laadoplossingen voor elektrische auto’s. Kijk wat 50five Group allemaal doet op https://50fivegroup.com/

Ben jij klaar voor een smart carrière move?