Overslaan naar content

Customer Support Medewerker

Op locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.500 - € 3.000 per maandCustomer Support

Functieomschrijving

Ben je klantvriendelijk, servicegericht en vind je het een uitdaging klanten zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan? Lees dan verder en wie weet kunnen we jou straks welkom heten als de nieuwe Costumer Support medewerker bij 50five.

Job description

Als Customer Support medewerker bied jij telefonisch ondersteuning voor e-mobility vraagstukken aan klanten, installateurs en je collega’s. Je legt alles administratief nauwkeurig vast en zorgt voor duidelijke communicatie met de partijen waarmee je in contact staat. Hierin staat de klant centraal.


Over 50five

50five is een full service e-mobility provider met als focus het aanbieden van complete laadoplossingen. We behoren tot één van top drie spelers in de mobiliteitsbranche van de BeNeLux op het gebied van laadstations. We zijn operationeel in vier landen en bieden hier landelijke dekking van onze services. Naast het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch hebben we ook kantoren in Zwolle, Antwerpen (België) en Chesterfield (VK). We adviseren, verkopen en installeren laadoplossingen bij zowel particulieren als bedrijven. 50five biedt zakelijke klanten unieke mogelijkheden op het gebied van financiering, wat ons een dominante speler in de markt maakt. Met het plaatsen van laadstations voor elektrische auto’s, helpen wij onze klanten om hun duurzaamheidsdoelen te bereiken en dragen we bij aan een CO2-neutrale toekomst.

De e-mobility markt groeit continu door, wat betekent dat 50five op zoek is naar iemand die met ons mee wil groeien. Ben jij proactief, leergierig en ben jij een echte teamspeler? Dan ben jij de Customer Support medewerker waar wij naar op zoek zijn!


Inhoud van de functie

Je bent het aanspreekpunt van de klanten dit telefonisch en via e-mail. Je behandelt al hun vragen, problemen of andere verwachtingen;

Je bent verantwoordelijk voor alles aangaande “problem solving”, dit doe je door het verzorgen van de eerstelijns 'customer support': je registreert en behandelt alle klachten, vragen of problemen van onze klanten.

Je biedt hoogwaardige service en volgt dit op tot alle vraagstukken zijn opgelost. Dit doe je door middel van het analyseren van het vraagstuk of de storing, uitvragen bij de klant, installatiepartij of fabrikant en eventueel overleg met je collega’s, om zo tot de meest passende oplossing toekomen;

Je werkt nauw samen met de collega's van de sales afdeling en onze andere operationele teams.


Wat bieden wij jou bij 50five?

Als Customer Support medewerker krijg je een uitdagende en bepalende rol in een organisatie die volop in ontwikkeling is:

Je zal terecht komen in jong dynamisch team waar hard gewerkt maar ook veel gelachen wordt;

Je krijgt het nodige vertrouwen, de verantwoordelijkheid en de vrijheid om jouw job zelf in te vullen;

Er wordt een mooi marktconform salaris aangeboden in overeenstemming met jouw ervaringen, diploma en andere competenties;

Dit aangevuld met extra voordelen als (mogelijkheid) op een jaarlijkse bonus; flexibele werktijden (standaard kantoortijden); korting op Athlon private lease en CZ-zorgverzekering; reiskostenvergoeding; en nog veel meer;

50five zal jou vele mogelijkheden bieden om jezelf steeds te kunnen blijven ontwikkelen;

Vereisten

Als Customer Support medewerker sta jij open voor het helpen van anderen met vragen over elektrische mobiliteit. Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en probleemoplossend ingesteld. Daarnaast kun jij je vinden in onderstaande functievereisten:


Je hebt MBO werk- en denkniveau en 1-2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;

Sterk klantgericht;

Ervaring met eindklanten en/of leveranciers

Acurate en nauwkeurige werkhouding;

Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift in de Nederlandse taal

Je hebt een proactieve houding;

Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar;

of

Apply with Indeed onbeschikbaar