Overslaan naar content

Sales Representative

Op locatie
  • 's Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.900 - € 3.300 per maandSales

Functieomschrijving

Nu is het moment om actie te ondernemen! Bij 50five maken we elektrisch rijden toegankelijk door complete laadoplossingen te bieden. In samenwerking met partners veranderen we de wereld met een groeiende community. We maken elektrisch rijden niet alleen de norm, maar nemen ook verantwoordelijkheid voor de toekomst. Met sterke aandeelhouders zijn we klaar voor de uitdaging. Als full-service e-mobility provider groeien we snel en zoeken we energieke collega's.

Wij zijn 50five, nice to meet you! Wij zijn één van de top drie spelers in de mobiliteitsbranche van de Benelux op het gebied van laadstations. Operationeel in vijf landen met landelijke dekking, adviseren wij met het juiste engineeringsplan en bieden we ondersteunende diensten zoals backoffice beheer, onderhoud en ondersteuning. Als onderdeel van sterke multinationals zijn we sinds de start in 2016 zeer snel gegroeid. Onze ambities zijn groot, maar onze drive is nog groter.

Als full-service e-mobility provider groeien we snel en zoeken we energieke collega's.

Ons commerciële team heeft 3 verschillende aandachtsgebieden:

B2B - Onze accountmanagers E-mobility richten zich op het binnenhalen van zakelijke klanten;

B2C - Onze Sales Representatives volgen en sluiten deals met warme leads (consumenten) die via onze website binnenkomen;

B2B2C - We werken samen met grotere leasemaatschappijen en helpen hen de beste laadoplossingen te bieden voor hun EV-klanten.

Voor deze functie kom je ons B2C-team versterken! Daar zijn we op zoek naar een enthousiaste Sales Representative, die houdt van de energie van echte sales. Je zorgt voor de volledige levenscyclus van verkoopactiviteiten om verkoopdoelen te bereiken en te overtreffen. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om elke dag met de eindklant om te gaan. Wij denken in 'sales through service' en daarom identificeer je de behoeften van de klant en zorg je voor een passende oplossing, op maat gemaakte offertes en volg je de klant op met betrekking tot zijn aankoop.

Vereisten

Wie zoeken wij:

  • Sales Representative met affiniteit en kennis van E-mobility.
  • Enthousiaste teamplayer met zelfstandige drive.
  • Ervaring in sales en affiniteit met duurzaamheid.
  • Prioriteiten stellen, omgaan met urgentie en oplossingsgericht denken.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands.

Pluspunten:

  • Ervaring in de verkoop van e-mobility producten.
  • Minimaal 3 jaar saleservaring.
  • Bekend met KPI's, targets en gestructureerd werken.
  • Elektrotechnische achtergrond of affiniteit met techniek.

Draag jij bij aan onze groeiambitie? Solliciteer nu en ontdek waarom wij zeggen: "We take charge of tomorrow" bij 50five! Meer informatie vind je op onze website.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar