Overslaan naar content

Servicemonteur Laadpalen (AC/DC)

Op locatie
  • zwolle, Overijssel, Nederland
€ 3.400 - € 4.000 per maandInstallation

Functieomschrijving

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een baan met veel variatie? Start dan je loopbaan als Servicemonteur Laadpalen bij 50five, dé full service e-mobility provider van Nederland. Ben jij klaar om de Servicemonteur van de toekomst te worden?

Ben jij klaar voor een slimme carrièrestap?

Als Servicemonteur Laadpalen ga je het volgende doen. Binnen Nederland verzorg je storingen en voer je onderhoud uit an AC en DC laadstations. Met jouw kennis ben je als technisch adviseur sterk gericht op het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de organisatie d.m.v. keuringsrapporten. Om je werk goed te kunnen uitvoeren zal je in een elektrische bedrijfsauto gaan rijden, een e-expert of de nieuwe volkswagen id-buzz.

Tot je taken behoren verder:

Het zelfstandig uitvoeren van installatie-, service- en onderhoudswerkzaamheden aan laadpalen en elektrische installaties in huis;

Het verrichten van deze werkzaamheden conform de gestelde procedures en veiligheidsvoorschriften;

De inbedrijfstelling en het opleveren van de laadpaal;

Na afronding van de opdrachten de gevraagde informatie nauwkeurig verwerken in de 50five systemen;

Zorgen dat eventuele problemen worden opgelost;

Uitleg geven over de producten;

Programmeren en het inrichten van smart charging netwerken.

Wat bieden wij je bij 50five?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in een statig monumentaal pand in 's-Hertogenbosch. Tevens hebben we een vestiging in Zwolle en een kantoor in België.

Verder bieden wij je:

Een compitatief salaris;

Een mooie elektrische bedrijfsauto;

Een life-cycle budget;

Een bedrijfsbonus;

Een pensioen;

25 vakantiedagen;

Uitzicht op een vast dienstverband;

Relevante trainingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

Laptop en telefoon;

Korting op Athlon private lease en CZ verzekeringen.

Vereisten

Wat vragen we van je als Servicemonteur Laadpalen?

We zijn op zoek naar een ervaren elektrotechnische Servicemonteur met kennis en ervaring. Als Servicemonteur ben je praktisch en klantgericht. Je bent een flexibele teamspeler en in staat om te werken met minimale begeleiding. Het is belangrijk dat je klant- en kwaliteitsgericht bent en op een professionele manier met vragen omgaat. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent collegiaal, stressbestendig en probleemoplossend ingesteld.

Verder vragen we:

  • Elektrotechnische opleiding MBO Niveau 3 Elektrotechniek en hebt VCA-basis diploma.
  • 3 tot 5 jaar relevante elektrotechnische ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Rijbewijs B;
  • NEN 3140 certificaat (of bereid te zijn deze te behalen);
  • Bij voorkeur woonachtig in Nederland en je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • Bereidheid tot reizen binnen Nederland;
  • Een representatief voorkomen.


Wij zijn 50five

Leuk je te ontmoeten! Bij 50five werken we dagelijks aan de ambitie om een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. We focussen ons op de verkoop, installatie en service van slimme laadoplossingen.
Wij zijn dé full service e-mobility bedrijf van de Benelux. Zo helpen we niet alleen de particuliere klanten, maar vooral ook de zakelijke klanten met het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen. We zeggen daarom niet voor niets ‘take charge of (your) tomorrow.’


We denken mee met de juiste inrichting, keuze voor de juiste hardware en bepalen het beste plan van aanpak voor de installaties. Hiervoor hebben we heel wat technische kennis in huis. We bieden vervolgens ook de ondersteunende services aan zoals laadpaalbeheer, onderhoud en support. We onderscheiden ons van andere installatiebedrijven doordat wij gebruik maken van eigen ontwikkelde software, waar slimme algoritmes ons helpen efficient te werken en plannen. We zijn jong, eager en wendbaar en willen graag de grootste aanbieder worden van laadoplossingen binnen Nederland, België, en Luxemburg. Als onderdeel van twee sterke multinationals zijn we sinds de start in 2016 enorm snel gegroeid. Onze ambities zijn groot, maar onze drive is nog veel groter.


Werk jij mee aan onze groeiambitie?

Als je binnen 50five wilt werken, dien je van goede huize te komen. Je dient hands-on, zelfstartend en nieuwsgierig te zijn, maar zeker ook goede humor te hebben. Mocht je van de nieuwste technieken houden en ben je hongerig naar een flinke uitdaging? Dan ben je bij 50five aan het juiste adres. We zoeken collega’s die uit hun comfortzone willen stappen en graag de mouwen opstropen. Er zal zeker een klik zijn met 50five als je erg gemotiveerd bent en toe bent aan een volgende stap in een internationale en energieke werkomgeving.

Is deze vacature een feestje der herkenning? Dan zijn we op zoek naar jou. Take charge of your tomorrow, en kom werken bij 50five! Meer informatie vind je op de website van 50five.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar